VILADECANS vs SMA

CB VILADECANS 70-75 MANYANET REUS A

Jornada on juguem fora, en una pista complicada contra un rival directe a la classificació. Es notava la rivalitat en les dues bandes.
Comença el partit on ells surten molt endollats. Ràpidament ens marxen del marcador degut a que nosaltres no sortim al 100% i no estem intensos. Rectifiquem aquesta manca de concentració i fent pinya. Tots junts arribem a retallar una diferencia de 20 punta a només 5. El partit va ser d’una dinàmica semblant durant tota la segona meitat. No aconseguíem posar-nos per davant però estàvem treballant molt be. Entrats a l’últim quart es on donem un cop a la taula i amb uns minuts treballadíssims tant en pista com a banqueta ens posen per davant a falta de 2 minuts per finalitzar el partit. Ells a llavors no van poder reaccionar i ens vam emportar la victòria cap a Reus. Un partit més a sumar en una lluita constant per estar en les places capdavanteres de la classificació. Seguirem treballant per millorar en tots els aspectes.

5,6,7 Manyanet 🏀

Amb el suport de:

imatge blau logos