JM vs TERESIANES

MANYANET REUS 68-57 TERESIANES

El júnior masculí va guanyar el seu partit de la 20a jornada de lliga, jugant un partit bastant complert contra el líder, Teresianes, que es va mostrar com un equip sòlid i lluitador.

Ja des del principi, es va veure que el partit seria bastant disputat, i que tots dos equips apostaven a un joc intens i físic. Els rebots ofensius van fer que Teresianes anés aguantant just al darrera en el marcador, ja que la bona defensa dels nostres, no els hi permetia llançaments còmodes.

Els dos primers quarts van anar destacant per un ritme constant dels nostres, fet que va provocar una petita davallada dels Tarragonins.

A partir del tercer quart, la tònica no va canviar, un Manyanet amb unes rotacions constants, que no permetien relaxar – se en defensa, i un Teresianes, que poc a poc anava aguantant i sortint ràpidament al contraatac.

Aquesta victòria permet tenir la classificació a la fase final pel títol, gairebé assegurada, però no de forma matemàtica. Caldrà seguir treballant les dues jornades que resten i refermar la bona línia de joc.

Amb el suport de:

imatge blau logos