AM6 vs LESTONNAC

MANYANET REUS VERD 103-53 LESTONNAC L’ENSENYANÇA

Dissabte al matí els alevins de 6è després d’una setmana amb 3 i 4 partits d’olimpíades van jugar contra el Lestonnac, vam sortir molt intensos i una actitud molt bona. Teníem moltes ganes de pilota, això va propiciar que recuperéssim moltes pilotes i féssim cistelles fàcils. El rebot va estar controlat en tot moment i ens va permetre córrer el contraatac. En atac estàtic vam saber llegir bé la defensa quan ens deixaven espais amenaçàvem amb tir exterior, anotant 7 triples, i quan els teniem a sobre buscant l’1c1 sent verticals i el company buscant l’esquena.

Aquesta setmana més partits d’olimpíades, sense oblidar que el proper cap de setmana anem a la complicada pista del Valls.

5, 6, 7 MA -NYA- NET!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Amb el suport de:

imatge blau logos