MANYANET MOLINS vs CMG

Manyanet Molins 57 – 33 Manyanet Reus 

Els de Molins, que a casa ens van guanyar de 60, anotant-nos 100 punts, es van quedar amb només 57 en un partit dur on els nostres no van deixar de lluitar contra tot, pencant en defensa i sent valents en atac. 

Amb baixes i amb una càrrega general de 2 partit per setmana, els nostres no han deixat que l’equip local pogués còrrer com volien i sabien. 

Hem sigut un os dur de rosegar i no els hem deixat cap moments en una situació de tranquil·litat.

Últim partit de la primera FASE del C.C. Cadet de 1r any. Una experiència nova, no per l’entitat ja que ho havíem fet abans, però si pels nois i per les circumstàncies. Un grup amb 5 Cadets de 1r any i 6 infantils que han fet una lliga molt digne, tenint en compte la diferència física i d’edat, no podem dir que hagin tirat mai la tovallola.

Ara toca agafar forces, descansar i gaudir del Carnaval i esperar els pròxims rivals.

Bravo pels nois i per les famílies.

Seguim treballant, seguim millorant.

5, 6, 7, MAA NYAA NEET!!

Crònica patrocinada per:

Pastisseria Vilanova