BMG vs VIDAL I BARRAQUER 4T

Aquest dissabte vam jugar a casa contra el Vidal i Barraquer de 4t, nosaltres anàvem amb moltes baixes, però l’equip rival també en tenien. Nosaltres a la primera part vam sortir una mica nerviosos al veure que els altres jugadores eren més grans físicament i d’edat, però un cop ens vam treure els nervis i els vam deixar fora de pista vam començar a jugar, recuperant pilotes i corrents cap a ficar cistella. Finalment vam aconseguir un empat!.

 Toca millorar una mica el tema d’anar a buscar el rebot però poc a poc podem veure l’evolució dels nostres jugadors. Tot i així estem contentes pel treball que estan fent tant als entrenaments com als partits.

Ara toquen uns dies sense competició ja que el pròxim cap de setmana es carnaval i no tenim partit i la següent setmana ens toca setmana de descans. Així que tindrem més dies per treballar!

5-6-7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

Pastisseria Vilanova