REUS DEPORTIU vs CF

REUS DEPORTIU B 40 – 66 MANYANET REUS

L’ampli marge de punts que indica el resultat no mostra la dificultat que hem tingut durant el partit. A la primera part no hem estat molt dures en defensa i el Reus ha aprofitat per robar-nos pilotes i anotar amb facilitat i ens ha costat molt centrar-nos en el partit. Tot i així hem marxat al descans  1 punt per sobre. A la segona part, les nostres gladiadores han tret el seu caràcter, amb una defensa asfixiant i amb un alt ritme de partit hem aconseguit anotar amb més facilitat. Han demostrat una vegada més que quant defensem pocs equips ens poden aturar. En atac comencem a buscar les portes enrere, el passe extra per alliberar tiradores… En definida,  una excel·lent segona part. A currar més!!!! 

5,6,7 Manyanet!!

Patro Valerio