AMV vs VALLS

MANYANET REUS VERD 76 – 87 C.B. VALLS

Divendres jugàvem contra el Valls,  un equip que ja coneixíem de l’any passat,  té algun jugador bastant alt. Al principi de partit vam sortir molt cohibits i fins que no anotem la primera cistella estem molt neguitosos i el nostre joc se’n ressent.. A partir del temps mort demanat reaccionem i ens posem per davant del marcador. Anotem amb facilitat fent  bé la sortida de contraatac. A la meitat del partit estem 8 punts per sobre dels vallencs. En atac estàtic estàvem més espesos i ens costava generar joc de jugadors sense pilota.

Va ser un partit amb molt de ritme i finalitzem el 6è quart 13 punts per sobre. Els dos últims quarts les forces ja no ens aguanten, el fet d’anar amb 9 jugadors i que al 5è quart ens eliminin un per 5 faltes ens penalitza molt.

Contents perquè en cap moment vam baixar el cap i vam continuar treballant. La derrota ens ha servir per posar-nos les piles i continuar treballant. El treball a de ser als entrenaments dia rere dia.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!!

Patro Valerio