LLEIDA vs SFA

CB LLEIDA 48 – 84 MANYANET REUS A

Primer partit de la segona volta del nostre sènior femení amb victòria davant del CB LLEIDA B.

El partit va començar amb molta igualtat per part del dos equips i el primer parcial va acabar amb un 16 – 17. En el segon període les nostres van pujar la intensitat tant en defensa com en atac i van trencar el partit amb un parcial de 10 – 28. Després del descans les nostres van continuar amb intensitat i el tercer quart va acabar amb un parcial de 7 – 23, que deixava un marcador de més 35 favorable a les nostres. L’últim quart no van haver grans diferències i les nostres es van endur la victòria en una pista complicada.

Pròxim cap de setmana juguem a casa davant del A.E.S.E. A, diumenge 3 de febrer a les 18:45h.

5, 6, 7, …… MANYANET!

Crònica patrocinada per:

NouGas