CANTAIRES vs AF6

CB CANTAIRES TORTOSA – MANYANET REUS VERD

Dissabte el mini femení verd es va desplaçar a Tortosa on va iniciar la 2a fase amb els millors equips de la província. Després d’un començament dubtós, les nostres noies van marxar en el marcador gràcies a una defensa pressionant que ens va permetre robar pilotes i anotar amb relativa facilitat. Les tortosines més altes que nosaltres, es van tancar en defensa per assegurar el rebot i va ser el moment per encertar des de fora, aquesta setmana vam anotar fins a 8 triples. A la segona part vam estar molt desencertades en atac, però gràcies a la nostra bona defensa, la diferència en el marcador  es va  mantenir en 30 punts al nostre favor.

En general un molt bon partit per començar l’any.

5,6,7 Manyanet!!!!

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal