PI DEL BURGAR vs PBG

Aquest dissabte el prebenjamí groc va disputar el seu primer partit de l’any a la pista de l’escola Pi del Burgar. 

La veritat és que van disputar amb molta força i ganes, això de descansar al Nadal, els hi ha anat bé, en aquest cas, ja que van anar a per totes des de l’inici. Teníem en contra la longitud de la pista, que ha estat de les més llargues on hem jugat, i de jugar, de tant en tant, en contra del vent. 

En el partit va predominar una defensa dura i molt ràpida, arribant a parar els contraatacs que els locals ens feien, i on també, va destacar la gran quantitat de vegades que vam llençar a cistella, una de les vegades que més llançaments hi ha hagut.

Seguim treballant, aquest dissabte tornem a jugar contra la Puigcerver de 2n, un rival, segurament més fort que el passat.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEEET!

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal