ARBOÇ vs SMB

ARBOÇ 60 – 66 MANYANET REUS B

El sènior masculí  B ha guanyat aquest cap de setmana a la pista de l`Arboç per 60 a 66. Un partit important ja que amb aquesta victòria assegurem la classificació per al grup que lluitarà pel títol i per pujar a tercera categoria catalana. Per nosaltres estar en aquest grup és important per poder donar la millor formació i nivell de joc als nostres jugadors, tant als sèniors (  esta format per 7 jugadors) com als júniors. (amb el Sènior B enguany ja han debutat 8 júniors: Adrià, Roger, Rubén, Pau Pujol, Pau París, Èric, Sergi i Xavier). Ens donen un gran cop de mà i ells poden jugar i agafar experiència (per aquest motiu tenim sols 7 jugadors sèniors) en un nivell de joc superior al de la seva categoria.

En referència al partit de l`Arboç cal ressaltar que va ser un partit ben jugat per part nostra, contra un bon rival que ens havia guanyat a casa d`un punt. Sempre vam anar per davant al marcador però mai vam poder trencar del tot el partit.

Per últim destacar dos fets importants del partit, un negatiu, la lesió de genoll del Àlex Casero, per a ell molts ànims, esperem una rapida recuperació i un diagnòstic final el més lleu possible. Un positiu, el reforç puntual del Marc Moncusi, moltes gràcies Marc,perquè per aquest partit érem 7 jugadors per anar a jugar ( aquesta vegada els júniors han fet campana).

Un desig final, que siguem capaços tots junts Sèniors B / Júniors de estar al nivell esportiu i de compromís que requereix aquesta segona fase.

5, 6, 7 MANYANET

Crònica patrocinada per:

nuria