TERESIANES vs JM

TERESIANES 66 – 48 MANYANET REUS

El nostre júnior masculí va patir una derrota a pista del líder invatut, Teresianes, en un partit marcat per la baixada física i de concentració a partir de la mitja part.

Inicialment, l’equip tarragoní va sortir més ficat en el partit, aprofitant les despistades en defensa i una major intensitat. Però, poc a poc, els nostres jugadors, van anar ficant – se en el partit, i tancant més els rebots, per a poder córrer i ser més verticals de cara a cistella. Gràcies a aquesta bona defensa, el nostre júnior va marxar al vestuari amb 10 punts d’avantatge.

Però tota la bona feina feta, es va esborrar ràpidament. L’equip local va passar de dominat a dominador, en la majoria de les facetes del joc: rebots defensius i ofensius i llençament a cistella. Cal destacar la recuperació ja d’alguns dels jugadors lesionats i només el fet d’haver – se rendit abans d’hora, va fer que el marcador no fos l’ajustat que hauria d’haver sigut.

Parcials: 19 – 16, 9 – 22; 20 – 6, 18 – 4

Crònica patrocinada per:

IET ROPA