PBVERD vs ALBERICH

Aquest dissabte el prebenjamí verd va disputar el partit ajornat per la pluja, del passat 20 d’octubre contra l’Alberich i Casas.

Vam disputar un partit molt xulo, on vam anar de menys a més. Podem dir que en aquest partit només vam treballar un contingut: aprendre rols d’atac i defensa quan hi ha alguna sacada, ja sigui fons o banda. Aquest va ser el principal objectiu de partit i que vam anar aprenent-lo i posant-lo en pràctica. Puc dir que la majoria, van sortir amb la feina apresa. 

Tot i això, no vam deixar de treballar altres conceptes, com el bot, atacar ràpid a cistella, defensar i prendre la pilota a l’adversari, i sobretot, deixar-nos la pell per defensar als jugadors que són un any més gran que nosaltres.

Bona feina, aquest dissabte més contra la Puigcerver de 2n a l’escola!

5, 6, 7 MANYANEEET!!

Crònica patrocinada per:

vill-rus