DOBLE PARTIT BMG

Jornada de dos partits del benjamí Mixte Groc

Dijous vam jugar el partit amistós contra el Col·legi Sant Josep de 4rt, va ser un partit difícil ja que l’equip visitant era més gran que nosaltres, i això es va veure reflectit ja que vam sortir una mica espantats, però tot i així poc a poc vam aconseguir deixar fora de pista les pors que teníem i vam defensar aconseguint recuperar algunes pilotes i anar directes a cistella. Va ser un partit on ens va servir per aprendre, i així poc a poc anar creixent com a jugadors i com equip.

Dissabte vam jugar a casa contra La Selva, aquest partit no es va assemblar al partit de dijous, ja que l’equip contra qui jugàvem era de la nostre edat i on vam poder jugar de tu a tu. Vam sortir molt ficats en el partit defensant molt i recuperant moltes pilotes, fet que es permetia anar cap a cistella i fer dos punts. Vam seguir aquesta dinàmica durant tot el partit i es va veure reflectit en el resultat final. Aquesta es la dinàmica que hem de seguir, treballar dur en defensa i en atac poc a poc es van veien cosetes. Aquesta setmana a seguir treballant per anar millorant poc a poc, sobretot en l’aspecte d’anar a per la pilota quan l’equip contrari llença a cistella i falla. Les entrenadores estem molt contentes.

Crònica patrocinada per:

vill-rus