CORNELLÀ vs CMG

CB CORNELLÀ 75-56 MANYANET REUS GROC

Gran partit dels nostres cadets, que s’han sobre posat a les lesions i han jugat un gran partit davant un Cornellà, amb molt de ritme i encert a cistella.

L’inici no va ser gens bo, però ens vam ficar les piles i vam competir fins als instants finals amb una diferencia mínima al marcador. El rebot, el contraatac i els tirs lliures van ser claus per tornar a dintre del partit i mantenir el resultat amb estones per dalt i estones per baix.

Cada vegada competim millor, cada vegada tenim més opcions de marxar amb una victòria cap a casa. No patim, no patiu, arribarà. El treball és bo, els jugadors segueixen fent un esforç brutal en els partits, així que només queda esperar si seguim per aquest camí.

Good Job nanus!!!

5, 6, 7, MAA NYAA NEET!

Crònica patrocinada per:

decathlon reus