IM vs CLARET

Bon partit dels nostres infantils masculins dissabte a casa contra l’AE CLARET.

Tot i el resultat final (85-69), cal dir que vam començar pel darrere en el marcador, i que el treball, a estones, va dominar el partit. Els nostres els hi va costar força engegar i el visitant va venir com una moto, fins que nosaltres, finalment, ens vam posar a to i vam començar a treballar en tots els aspectes: defensa, rebot, sacada, contraatac, ordre d’atac en estàtic …

Unes molt bones defenses, en especial les línies de passada, ens van permetre avançar-nos en el marcador amb una diferència de 10 punts, però poc va durar. Per tornar a posar-nos endavant vam haver de pujar-nos les mànigues i començar a treballar molt intensament. Sort que són uns nois que no deixen de treballar mai, que poden tenir alts i baixos, però en quant saben que s’hi han de posar sí o sí, ho fan i què bé que juguen!!!

Seguim treballant nois!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Patro Gestimax