ESTRENA DE P5

Ahir diumenge, en els descansos de períodes del partit que va disputar el nostre Sènior Femení A contra el joventut, els nostres babies de p5 es van estrenar disputant 3 partidets entre ells. 

Aquests partits que fem just un mes després de començar la temporada és per anar-nos situant en accions reals de partit i anar assumint i interioritzant els rols que hi ha al partit. Saber què significa quan ataco i què és el que haig de fer, anar a posar cistella, o al contrari, defensar, anar a prendre la pilota. Aquesta ha estat la nostra primera vegada i va sortir molt bé, vam arribar a posar més de 5 cistelles entre els dos equips que vam fer, i va ser genial!

Ens ho vam passar pipa i vam aprendre moltíssim, tant quan nosaltres jugàvem com quan les nostres sèniors lluitaven per quedar-se la victòria.

A més d’estrenar-nos fent un partit, també vam estrenar la nova samarreta de la secció, i que podreu encomanar-la a partir d’aquesta setmana a l’oficina de la roba del pavelló.

El pròxim diumenge 25 de novembre, dia de la presentació dels esportistes de la nostra secció, tornarem a actuar, i de ben segur que millor!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Patro Gestimax