VIDAL I BARRAQUER vs PB1 VERD

Aquest dissabte al matí, l’altre grup de 1r, que som els de color verd, vam anar a disputar el nostre primer partit en competició regulada a Cambrils, concretament a l’escola Vidal i Barraquer.

Vam començar el partit força adormits, com si no sabéssim jugar a bàsquet. Crec que els nervis del primer partit, veient als locals molt grans físicament, ens vam fer una mica petits. Però, contra tot pronòstic, al 3r període, no sé si es que es van acabar de despertar, si van agafar el bou per les banyes, però la veritat és que van fer un canvi enorme de treball, lluitant pilotes, prenent-li als adversaris, anant ràpid i sense parar cap a cistella, llençar-hi ràpid … I jo, personalment, em quedo amb aquest treball i aquesta actitud, em va agradar moltíssim, i més encara que fos un canvi de tots a la vegada i a per feina. 

Ara, a seguir treballant que aquest proper dissabte tornem a competir, i aquesta vegada a l’escola!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Patro Valerio