CF vs PLOMS

MANYANET REUS – CN REUS PLOMS

Aquesta setmana ens visita el Ploms, equip de tot de 2n any i en teoria dels millors equips de la categoria. Les nostres cadets han començat molt bé, mantenim el partit igualat  gràcies al treball defensiu i intentar corre en atac cada vegada que teniem la pilota.  El primer quart finalitza 13-12 i l’equip comença a creure que podem competir contra el Ploms. En el segon quart , les visitants aprofiten la seva major alçada i ens fan mal en el seu joc interior. Patim molt sota els aros i això permet als visitants marxar en el marcador 22-32 al final del 2n quart.
En el 3r quart ens transformem, les nostres gladiadores lluiten cada pilota, tanquem una mica més el rebot defensiu, tot això ens permet corre i anotar amb més facilitat. A l’augmentar el ritme de partit, les pivots del Ploms ho tenen molt més complicat per fer valer la seva superioritat. El parcial és espectacular 21-4 i ens posem 7 punts per sobre (43-36). Però el ploms no baixa els braços, reacciona i imposa el seu ritme de joc. Comencen a col.locar pilotes interiors que els permet forçar faltes i anotar des del tir lliure. Les nostres esgotades tenen moltes dificultats per anotar, tot i que en defensa ho intentem, la pilota en atac no vol entrar. Resultat final 50-54.

El treball diari va mostrant els seus resultats, estem millorant setmana a setmana, però la lliga és molt dura. El proper partit un altre derbi a camp del Reus diumenge al matí, a seguir guerreant!!!!

5,6,7 Manyanet!

Crònica patrocinada per:

Patro Valerio