SFA vs UE SANT CUGAT

MANYANET REUS A 74-68 UE SANT CUGAT NEGRE

Una victòria merescuda després de 3 prorrogues contra un gran rival, el Sant Cugat.

El partit començava amb alternances al marcador i ja s’intuïa un partit molt igualat. En el descans s’arribava amb un marcador de 27 – 29 favorable al Sant Cugat.

Les nostres sèniors van sortir del descans enxufades i van finalitzar el tercer quart amb un parcial de 14 – 8 favorable. Tot i això, en l’últim període el rival es va posar per davant a falta de 5 minuts. En l’ultima posició del període el marcador era de 48 – 48 amb posició per les nostres noies que no van saber aprofitar. 

En la primera prorroga va haver intercanvis de cistelles sense cap dels dos equips marcar una diferencia i el Manyanet va tornar a tenir la ultima posició favorable que no va aprofitar.

Començàvem la segona prorroga amb 4 jugadores expulsades i al primer minut de la prorroga feia la cinquena falta una altre de les nostres jugadores. En la segona prorroga a falta de 8 segons les nostres perdien de 3 amb posició favorable, i un triple sobre la botzina donava pas a la tercera prorroga.

El cansament es començava a notar i el triple a l’últim segon de la segona prorroga va fer que les nostres poguessin posar una diferencia de 4 al principi de la ultima prorroga i després el marcador ja no es va capgirar més, acabant amb un 74 – 68.

Excel·lent victòria i molt bona feina.

Pròxima jornada tornem a jugar a casa davant del CB LLEIDA a les 18:45h diumenge 14!

5,6,7…..MANYANET!!