IM vs AMPOSTA

Pirmer partit de la competició per als infantils masculins.

Vam sortir una mica adormits, però aviat ens vam posar les piles, sobretot en defensa, tot i que encara ens falta treballar molt les cames per a que no ens trenquin tant fàcilment, i això només s’aconsegueix entrenant i posant-li moltes ganes, i que de ben segur aquesta setmana així ja ho faran. En atac, en canvi, les coses van sortir força millor, corrent ràpid per anar a cistella, aconseguint un parell de vegades que la pilota vagi des del fons defensiu fins a la cistella d’atac sense que faci cap bot. Això és gràcies als 5 que estan a pista, on tothom treballa per desmarcar-se i oferir-se a pilota.

Donar les gràcies als preinfantils que ens van ajudar a completar l’equip, que esperem que les baixes estiguin bé aviat!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!