Cap de setmana AM5

Aquest passat cap de setmana els AM5è van tenir partit divendres contra el Lestonnac i dissabte contra el Vendrell (partit aplaçat).

AM 5è 101 – Lestonnac 71

Divendres vam jugar contra el Lestonnac un equip molt lluitador i incòmode de jugar. Va ser un partit en que vam tenir molts alts i baixos. Ens va costar molt defensar l’1C1 i va haver algun quart que cada vegada que l’equip visitant tirava ens anotava. Em de fer un esforç en defensa i no acompanyar el jugador, em de ser més agressius i tenir més ganes de pilota.

Vendrell 63 – AM 5è 58

Primera derrota d’aquesta segona lligueta que ens anirà bé per tocar de peus a terra.

Tot i sortir molt enxufats amb un 0-8 al nostre favor el Vendrell no es va deixar sorprendre, els dos primers quarts van estar molt disputats. Vam tenir dos quarts que no vam estar gens afortunats de cara cistella. Tot i el desencert ofensiu no vam deixar de treballar ni lluitar. Ho vam donar tot a la pista però portem molts minuts acumulats aquestes últimes setmanes i volíem però les nostres cames no responien.

De les victòries se n’aprèn però de les derrotes també, a continuar treballant.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal