ADT vs IMV

AD Torreforta Negre 71 – 67 Manyanet Reus Verd

L’infantil masculí verd visitava a l’ADT, un partit que es preveia igualat. Els locals van començar el partit més intensos i això va fer que agafessin el primer avantatge de 5 punts al final del segon quart. A partir d’aquí, el Manyanet Reus Verd es va posar les piles i va canviar completament la intensitat tant defensiva com ofensiva, fent que a la mitja part ja anessin 5 punts per sobre i al final del sisè quart en fossin 10, tot i que moltes cistelles errades sota cistella va fer que la diferència no fos més gran. El resultat es va anar aguantant fins que a falta de dos minuts pel final del partit els visitants no van saber tancar el partit i l’ADT va pressionar i va poder canviar el resultat, enduent-se així un partit molt disputat.

Crònica patrocinada per:

bombes-vidal