Torneig AM5

Torneig Salle Reus 2018

Aquest pont de maig l’aleví masculí de 5è ha participat en el Torneig de la Salle Reus.

Dissabte 28 d’abril vam jugar el primer partit contra el Girona un partit molt intens i que vam dominar fins el tercer quart. El Girona es va veure sorprès per la intensitat i les ganes que vam demostrar, llàstima que les forces no ens van aguantar fins al final. Resultat final girona 55- AM 5è 40.

Diumenge 29 d’abril al matí vam jugar contra el Godella. Un equip molt físic i molt alt però els nostres no es van arronsar en cap moment. Van jugar de tu a tu i llegint molt bé el joc, quan vam tenir opció de tir ho vam fer i amb molt d’encert. La nostra defensa agressiva va desconcentrar els jugadors visitants i al final ens vam endur el partit. Resultat final AM 5è 40- Godella 35.

A la tarda vam jugar contra el Paidos ASFE EBSF, vam començar molt bé el partit però poc a poc ens vam anar apagant. El fet de no competir amb tant de ritme i intensitat en la nostra lliga cada setmana ho vam notar ja que no estem acostumats. Tot i aquesta mancança en cap moment vam deixar de treballar i vam baixar el cap. Resultat final  AM 5è 52 – Paidos ASFE EBSF 75.

Dilluns 30 d’abril vam jugar contra l’Alta Ribagorza, un equip meitat de segon any i meitat de primer que ens va fer treballar de valent. Ens  va costar entrar en el partit i no vam poder córrer per poder anotar cistelles fàcils. Resultat final AM5è 38 – Alta Ribagorza 55.

Dimarts 1 de maig vam jugar contra el Grup Barna, un equip molt semblant a nosaltres per edat i físic. Vam ser molt intensos en defensa i apretant molt bé les línies de passada.  Va ser un partit molt igualat, quan semblava que un dels dos equips tenia de marxar del marcador l’altre feia un esfoç i s’igualava el matx.  Aquests partits es poden decantar per qualsevol dels dos equips i aquesta vegada els nostres es van emportar la victòria. Resultat final AM 5è 50 -Grup Barna 48.

Molt contenta del treball i esforç de tots. Aquests tornejos ens han de servir per créixer com a jugadors i crec que ho hem fet.

A continuar treballant dur que estem a la recta final de la temporada. 

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!