JM vs ADT

MANYANET REUS 83 – 53 AD TORREFORTA

Partit sense massa història on els del Manyanet es jugaven la possibilitat de continuar enganxats amb els equips perseguidors dels líders, contra un ADT per sota en la classificació i a qui ja van vèncer al partit d’anada a Torreforta. Novamennt un bon parcial d’inici van permetre els locals agafar un petit avantatge que, sense ser definitiu, sí que va influir en la dinàmica del partit. A partir d’aquí, el matx ha anat a batzagades, on els uns i els altres aconseguien parcials favorables, essent sempre favorables als reusencs en finalitzar els diferents períodes.

Tot i així, no es pot considerar que els nostres fessin un bon partit, donat que la manca de concentració en algunes fases del partit provocà moltes errades en cistelles fàcils i de tir lliures (11 de 28 per a un 39% global).

La setmana vinent hi haurà descans, retornant a la competició el dia 5 de maig.

Crònica patrocinada per:

Pastisseria Vilanova