MORELL vs SMA

Aquesta setmana juguem derbi local a camp del Morell, equip amb jugadors molt veterans i amb experiència en categories superiors. Partit que intentem plantejar amb molt ritme, amb defensa a tot camp i buscant un partit amb tempteig baix. Però la primera part els atacs superen les defensen, l’encert des de la línia de 3p és molt alt per tots dos equips. A la mitja part un 40-40 mostrava la igualtat en tots els aspectes del joc.

A la segona part, no hi ha tant encert en atac per la nostra part,  intentem mantenir el joc ràpid però no finalitzem bé algun clars contraatacs i el Morell surt beneficiat en alguns rebots ofensius i tirs exteriors, tot i així ens posem 5 punts a sobre a manca de 3 minuts. Però el locals no deixen de treballar i aconsegueixen robar un parell de pilotes que els permet posar-se per davant en el marcador. Els darrers segons de partit es fan molt llargs per tirs lliures provocats per faltes a la desesperada dels nostres. Podia guanyar qualsevol dels dos equips i la sort s’ha decantat pel Morell.

Marxem dolguts per perdre, però hem jugat un dels millors partits de la temporada, ningú podrà pensar que no ho hem donat tot fins el final. Ens queden 5 partits de lliga regular, 5 finals per evitar el playout, però cal estar preparats per qualsevol cosa!!

La setmana vinent doble jornada divendres a Matadepera i diumenge a casa contra Caldes, dos equips rivals directes en la classificació. Segur que el bon treball dels entrenaments tindran el seu premi el cap de setmana.

5,6,7 Manyanet!!

Crònica patrocinada per:

ClimaCalefacción