SFA vs BALAGUER

MANYANET REUS A 64 – 61 Q2 CONSULTORS CB BALAGUER

L’equip local s’ha emportat una victòria important. El primer període, amb un 13 a 7, deixava veure les ganes i la capacitat de les noies de Reus per competir. Però CB Balaguer va reaccionar al segon període amb un 12 a 22, que va igualar el marcador arribant al descans amb un 25 a 27 al marcador.

Les defenses locals han continuat sent protagonistes al tercer període on, tot i que el Balaguer ha aconseguit estar a 10 punts del Manyanet, una reacció de les locals al darrer minut ha igualat un resultat parcial de 15 a 16 que deixava les opcions molt obertes al darrer període que començava 40 a 43. Per a l’equip de Balaguer; els darrers 10 minuts han estat una veritable muntanya russa, al minut 4 un parcial de 9 a 2 les ha posat a les  a una diferència de 10 punts (42 a 52). Tot i la actitud de treball i ganes de les locals hem arribat al minut final 53 a 58. Aleshores, les ganes i el voler guanyar han ajudat a les reusenques a fer un 9 a 0 definitiu, que els hi ha permès emportar-se un gran partit contra un Balaguer emocionat, que a hores d’ara està al capdamunt de la classificació.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET !!!

Crònica patrocinada per:

huguet.jpg