SMA vs BERGA

MANYANET REUS A 62 – 60 BERGA

Partit jugat contra un dels rivals de la nostra lliga (jugant per evitar el playout de permanència), van venir amb només 8 jugadors i per aquest motiu podia semblar que el partit seria fàcil, doncs tot al contrari, hem patit fins el darrer segon del partit.

El partit ha començat bastant malament pels nostres interessos, parcial 4-12 en contra, molts nervis i poc encert en atac. Les contínues rotacions en el nostre equip ens han permès mantenir un bon to defensiu i a poc a poc anar reduint el desavantatge en el marcador. Tot i així, el primer quart finalitzar amb un clar 9-16 que mostrava que el Berga no havia vingut de turisme.

En el segon quart ens trèiem una mica la por del cos i comencem a jugar amb més velocitat, estem més encertats en el tir exterior i això ens permet tornar a col·locar pilotes als nostres interiors que tenien avantatge dins, un parcial 10-3 ens permet igualar el marcador. Anotem 24 punts en aquest quart, els atacs superen les defenses. En el darrer segon del quart els visitants anoten un triple des del seu camp que ens enfonsa moralment i en el marcador (33-36). El que semblava una bona remuntada, en el marcador no quedava reflectit.

El tercer quart comença igual que el segon, alegria en el joc i intensitat en defensa. Parcial 16-4 i les cares del nostres nois semblaven unes altres. Però el Berga no baixaria els braços en cap moment del partit. El tercer quart finalitza amb avantatge nostre 50-47.

El darrer quart és molt igualat, molts nervis, les nostres decisions en atac no són massa bones, però en defensa ens mantenim ferms. A manca de dos minuts encara ens mantenim 4 punts a sobre, però el Berga aconsegueix empatar a manca de 20 segons per finalitzar el partit. Temps mort local per fer jugada guanyadora i amb moltes dificultats som capaços d’anotar, però quan semblava que el partit ja estava acabat, temps mort visitant a manca de 3 segons. Els nostres nois realitzen una bona darrera defensa i ens emportem la victòria.

Dels darrers 5 partits hem guanyat 4, però encara ens queden 7 partits que caldrà patir per poder competir contra rivals que tenen els mateixos objectius que nosaltres. No parem de treballar nois!!

5,6,7 Manyanet!

Crònica patrocinada per:

nuria