VENDRELL vs JM

AB EL VENDRELL 77 – 42 MANYANET REUS

Fort correctiu el que van patir els júniors del Manyanet el proppassat dissabte dia 16. Els del Baix Penedès  van sorprendre amb un inici molt intens, i fruit de la pressió a tot el camp van aconseguir tallar moltes pilotes que acabaven en fàcils contraatacs. Malgrat el temps mort, els visitants no van aconseguir redreçar el rumb i va continuar la mateixa dinàmica durant tot el període: un parcial de 26 – 7 en dona testimoni.

L’inici del segon període va continuar amb la mateixa tònica, l’equip local pressionant i els visitant perdent pilotes, una dinàmica que va endossar un altre parcial sagnant de 15-2 en els 4 primers minuts del segon període. Afortunadament a partir d’aquell moment els de Reus van començar a reaccionar i amb una parcial de 5-12 van aconseguir reduir diferències, però la diferència en marcador ja semblava un abisme difícil de superar.

Al tercer període i malgrat la diferència, els de la samarreta groga no van deixar de lluitar, però l’encert de cara al cèrcol tampoc els va acompanyar, i tot i que van aconseguir frenar la dinàmica anotadora dels vendrellencs, el cert és que uns pírrics 7 punts en atac no van contribuir a reduir diferències. Aquest període acabà amb un parcial de 12-7.

Ja a l’últim quart els del Manyanet van seguir competint, un quart sense massa història i amb tot decidit. El que ens ha d’ensenyar aquest partit és que no podem tardar 15 minuts en reaccionar si volem competir contra els nostres rivals.

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM