PBG vs SANT JOSEP 1R

Dissabte al migdia els prebenjamins de 1r vam disputar un partit al pavelló de l’escola contra el col·legi Sant Josep de Reus. Si fa una quinzena vam jugar contra els de segon, aquesta vegada ens ha tocat contra els de primer. 

Tot semblava estar igual que l’últim partit, distrets, treballant poc, però això va canviar molt ràpidament en comparació amb l’anterior. Segurament, el veure que el treball que fèiem donava resultats i que n’érem conscients, ens va engrescar a seguir treballant.

La primera cistella va trigar en arribar, però és que la segona va trigar encara molt més. Això sí, després de la segona la resta van venir més continuades. Vam tenir moltes oportunitats de tirar a cistella i es va notar força, ja que cada vegada hem anat apuntant millor i ho hem transformat en cistella. 

Seguim treballant, no en tenim prou, vam sortir molt i molt contents amb tots, aquesta vegada sí!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Crònica patrocinada per:

Branza