ST CUGAT vs SMA

BÀSQUET SANT CUGAT 72 – 79 SMA

El millor partit de la temporada sense cap dubte. Hem estat un bloc on tots hem treballat en defensa, sacrificats en l’esforç defensiu i generosos en atac. Sempre buscant al nostre company en millor posició de tir i amb el cap aixecat en tot moment. El primer quart ha estat bastant igualat, on els pivots dels locals han anotat amb molta facilitat i ha acabat amb un 19-16. Hem defensat molt bé la seva línia exterior, però el seu major físic interior ha decantat la balança al seu favor. En el segon quart, hem seguit pujant línies defensives, hem tancat millor el rebot defensiu i amb ràpids contraatacs ens hem posat fins 7 punts per sobre 25-32. Els locals han reaccionat i a base de triples han aconseguit reduir les diferències en el marcador fins a un 38-40 a la mitja part.

El tercer quart comença amb els nostres amb bona dinàmica, imposem el ritme de joc i aconseguit 7 punts de avantatge una altre vegada, però els locals tornen a reaccionar a base de triples. Finalitza el 3r quart 65-58, semblava que el partit es començava a decantar pel locals. Però en el darrer quart ha sortit la nostra millor defensa, les nostres rotacions ens ha permès arribar més sencers al final del partit, les acumulacions de faltes dels locals i el desgast físic els ha passat factura. Parcial 7-21 a favor nostre i alegria merescuda després d’un grandíssim partit. El treball ens esta fent créixer dia a dia i hem d’aprofitar la dinàmica positiva que té l’equip. Molt orgullosos de l’esforç grupal fels nostres nois!! La setmana vinent més!!!

5,6,7 Manyanet!!

Patro Gestimax