JM vs SALLE TGN

MANYANET REUS 70 – 75 SALLE TARRAGONA

Com succeí la setmana anterior, l’inici dels nostres júniors va ser decebedor. La gran quantitat de pilotes perdudes i la manca del control del rebot defensiu, va comportar que els visitants aconseguissin un avantatge (6 – 21) que va marcar el devenir de l’encontre y presagiava un marcador d’escàndol.

Afortunadament els del Manyanet van saber reaccionar, i van poder competir contra el fins ara líder en solitari durant la resta del partit, com ho demostren els parcials dels altres tres quarts (25-24,  18-19 i 21-11).

Com es pot veure, el segon període va ser d’una alta anotació per part d’ambdós equips, els atacs s’imposaven a les defenses, i els tarragonins aconseguiren mantenir les distàncies.

Al tercer període es va mantenir la tònica, un continu intercanvi de cistelles,  i la inoportuna lesió de l’Àlex semblava que complicaria la tasca als locals. L’ajuda de l’Arnau Ciurana del cadet, va ser important per l’equip i va possibilitar l’ampliació de  les rotacions. Gràcies Arnau!!!

La inspiració en atac dels grocs es va mantenir a l’últim període, amb un joc més fluid i consistent que aconseguí posar la por al cos els visitants, de forma que a manca d’1.30 per jugar, l’avantatge s’havia reduït a 4 punts, encara que malgrat l’esforç dels locals els tarragonins van saber conservar fins el xiulet final.

El que cal ara és aprendre que la intensitat defensiva s’ha de mantenir durant els 40 minuts.

Continuarem treballant!!!!!

Patro 158