AM5 vs VENDRELL

AM 5è 73 – 50 A.E. Vendrell 

Aquest disssabte després d’un mal inici de partit hem estat capaços de capgirar el marcador, hem pogut veure un partit amb molt de ritme i que hem fet un pas endavant tant a nivell defensiu com ofensiu.
El primer quart el Vendrell ens ha fet molts punts de contraatac però un cop hem estat capaços de parar-los els hi estat més difícil de fer-nos bàsquet. En defensa hem estat concentrats i pendents si el company se li escapava el seu jugador de sortit a l’ajuda i canviar la defensa.
En atac hem pogut córrer i poc a poc es va veient el treball que estem fent durant els entrenaments.
Ha estat un bon partit dels nostres però hem de ser conscients que no sempre podrem remuntar els partits s’ha de sortir concentrats des del primer minut fins a l’últim.
Seguim treballant i esforçant-nos durant la setmana, no afluixem!

5,6,7 MA- NYA-NET!!!

Patro 158.png