MES DE GENER CM

MES DE GENER CM.

Manyanet 89 – 38 ADT B 

Tot i no aconseguir una bona classificació a un grup d’un nivell superior, la nostra línia de treball continuarà sent la mateixa per millorar com a equip. Aquest primer partit de la segona fase, va ser un partit poc complicat pel baix nivell de l’equip contrari. En els primers quarts vam aconseguir un avantatge en el marcador significatiu. Durant la segona part, vam baixar el ritme perquè el partit estava sentenciat.

Vilaseca 62 – 59 Manyanet

Tercera vegada que jugàvem contra aquest rival on sempre aconseguíem guanyar. Malgrat això, aquest partit el vam jugar malament. Ens va faltar molt de ritme de joc i vam córrer al ritme que ells volien. No vam defensar bé als seus millors jugadors i hem d’intentar millorar la defensa del jugador en pilota. En atac, no vam aconseguir encistellar al nostre ritme en masses minuts del partit.

Tot i això, derrota per un triple a l’últim instant del partit.

Manyanet 73 – 51 Teresianes 

Una setmana complicada on no vam treballar tot el que havíem de fer, tot i això el nostre partit va resultar senzill degut a que físicament érem superiors als tarragonins. Vam defensar bé el segon quart i vam aconseguir una diferència de +20 a la mitja part. Segona part del partit on vam disminuir una mica la defensa i vam permetre que ells anotessin una mica del que tocava. Vam dur a terme jugades tàctiques que mostren el treball que s’ha dut a terme aquest mes de gener.