CB SALOU vs SMA

CB SALOU – Manyanet Reus A

Derbi tarragoní contra un Salou amb jugadors veterans però amb experiència a categories superiors. Els nostres sortim molt forts, imposem un ritme ràpid de joc per intentar cansar als locals i cada cop que semblava que marxàvem en el marcador, els locals aconseguien retallar les distàncies. Tota la primera part ha estat molt igualada. A la segona part som capaços de tornar a marcar el nostre ritme i ens col·loquem fins a 12 punts en contra. Tot semblava al nostre favor, però els locals s’ho juguen tot, marquen un canvi defensiu i els nostres es queden en blanc, parcial 10-0 i tornem a tenir el marcador igualat. Els darrers minuts era un cara o creu, la major veterania del Salou els permet arribar a manca de 10 segons dos punts per sobre però amb pilota nostra, tot i que juguem bé la darrera opció, la pilota no entra. Resultat final 67-65.

Derrota dolorosa pel resultat, però no per la imatge en el camp, tornem amb el cap ben alt i amb un joc molt millor que la setmana passada. Ara cal recuperar malalts, lesionats i a tornar a competir la setmana vinent.