JM vs TGN

JM MANYANET 61 – 42 TGN

Començaven el primer període els júnior del Manyanet generant un bon joc en atac, però cometent errades en cistelles fàcils de sota el cèrcol. Tot i així la defensa va permetre un avantatge de 7 punts, malgrat l’1/6 en tirs lliures.

Un bon parcial dels tarragonins els va permetre acostar-se a 3 punts jugats els 7 primers minuts del segon quart, quan una nova embranzida dels locals els tres minuts següents permeteren tornar a recuperar la iniciativa en el marcador abans d’arribar a l’equador de l’encontre.

Tot el tercer període va ser un intercanvi de cistelles, amb un lleuger avantatge pels grocs. A l’última part, els blaus van endosar un parcial de 0-10 que obligà a demanar temps mort per reconduir la situació. Aquesta vegada sí, els locals van aconseguir reaccionar i amb un parcial idèntic tornarem a recuperar l’avantage perduda.

Cal treballar durant els 40 minuts que dura el partit i fugir de l’excès de confiança per no haver de lamentar-se després.