MES DESEMBRE CM

MES DE DESEMBRE CM

Cambrils 78 – Manyanet 77

Setmana complicada pel fred que va fer i on va costar treballar degut a les baixes temperatures. Va ser un partit per treballar ja que l’equip contrari va defensar amb pressió tota la pista i defensa zonal més de la meitat del partit. Tot i això, partit on vam aconseguir anotar molts punts i vam fer un gran segon quart. Tanmateix, no vam tancar bé el rebot defensiu cosa que va permetre moltes opcions a l’equip contrari. Empat fins al últims 20 segons on ells després d’un rebot tiren el triple que anoten. No vam tenir la oportunitat de llençar de tres a l’última possessió.

Manyanet 78 – Vila-seca 49

Últim partit de l’any i contra l’equip més fluix del grup. Vam aconseguir anar sempre al marcador tot i que no vam fer el millor partit de la temporada. Queda molt de treball per endavant i seguir millorant cada setmana.