JM vs TERESIANES

MANYANET REUS 43 – 47 BÀSQUET TERESIANES

Partit on només mirant el marcador queda evidenciat que les defenses es van imposar als atacs. Tot i això, bon partit els que ens van oferir els júniors, que s’enfrontaven a un equip que fins el moment només havia estat derrotat en dues ocasions, i una d’elles enfront del líder actual de la competició.

L’encontre va tenir diferents alternatives en el marcador, i en cap moment cap equip va aconseguir un avantatge significatiu. El primer període va ser la mostra, defenses que dificultaven els atacs i on fer punts era una empresa difícil. Aquest primer parcial es va tancar amb un 6-7 pels tarragonins.

El segon va resultar més beneficiós pels locals, que van incrementar el seu encert en atac, on amb un parcial de 16-12 van aconseguir acabar el quart i anar als vestuaris amb una mínima diferència de 3 punts (22-19).

El tercer període els visitants van aconseguir donar-li la volta a la situació, després del descans, van incrementar la seva defensa i sobretot el seu encert. Un parcial de 11-16 van tornar a concedir un avantatge de 2 punts el finalitzar el període.

Arribàvem doncs al tram final del matx, on pel que s’havia vist, qualsevol es podia emportar la victòria al final. Les alternatives van tornar a ser constants, i vam entrar a l’últim minut de joc amb empat a 43. La millor selecció de tir dels visitants i la algunes decisions arbitrals controvertides van acabar de decantar la balança pels tarragonins.

Tot i així cal estar satisfets pel treball realitzat, el nivell competitiu dels del Manyanet i del bon partit que ens van oferir ambdós equips.