ST JOSEP vs PBV

Dissabte a mig matí vam anar a l’escola Sant Josep a disputar un partit contra el seu equip de 1r. 

Un partit on vam aprofitar l’encontre per  treballar coses que en altres partits ens costen més. Vam plantejar fer una defensa com els grans, on el contacte perd protagonisme i ens centrem més en els aspectes tècnics de no buscar pilota fins que no ho veiem clar i sense tocar al rival, evitant així les faltes, defensant amb els braços oberts. També vam voler deixar rebre, marxant i tornant treballant la orientació i buscant de nou al nostre jugador que hem de defensar. A més, en atac, vam aprofitar per agafar confiança en aquells que més ens costa, i en els que ja la tenen d’anar un pèl més lluny i tirar amb més dificultat, més lluny, entrades …

Nosaltres no donem res per fet, sempre treballem i totes les situacions les intentem aprofitar al màxim!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!