TERESIANES vs AM5

Teresianes – AM 5è 

El passat dissabte l’aleví masculí va començar la segona volta al camp del Teresianes. Aquest equip a la primera volta ens va tancar l’acta i no vam anotar una cistella fins el 4t quart.

Ens vam marcar un objectiu, no podia passar el mateix de l’anterior partit, i ho vam aconseguir dissabte vam guanyar dos quarts! Després de l’ensurt Teresianes es va posar a defensar més fort, va ser llavors quan ens va costar sacar de fons i vam perdre moltes pilotes.

Molt contentes de l’esforç, actitud i lluita durant tot el partit. Hem de continuar en aquesta línia i

no ens tenim de conformar amb el que estem fent bé hem de seguir treballant i millorant cada dia.

“El arte de pasar posiblemente sea la menos apreciada entre las dotes de un jugador pero es la más preciada para mí; un buen pasador es tan importante como un buen anotador ya que un buen pase es sinónimo de canasta convertida” Bozidar Maljkovic.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!!

IMG-20171111-WA0007