BABIES P5

ESTRENA DELS MÉS GRANS DE L’ESCOLA!

Hola a tothom! Nosaltres som l’equip més petit d’edat però segurament un dels més grans del bàsquet, ja que les ganes per aprendre aquest esport i gaudir-ne d’ell, no ens falten mai.

Som un total de 19 nens i nenes, dels quals 3 venim des d’altres escoles de Reus. Som un grup molt nombrós però que a dia d’avui ja ens coneixem tots i totes i fem una pinya molt envejable. 

Aquest dissabte ens vam estrenar de cara al públic durant els descansos del partit que va jugar a casa el SFA. Durant aquests vam fer diversos partits i vam començar a endinsar-nos en el món del bàsquet, una mica més. Vam aprendre que hi ha dos equips, un marquen en una cistella i els altres en l’altra, que només hi ha una pilota i que ens l’hem de passar els uns amb els altres sense que l’altre equip ens la prengui.

La veritat és que ens feia molta il·lusió estrenar-nos, i ens ho vam passar genial. Si no ens vau poder veure, aquest dissabte hi tornarem en els descansos, aquesta vegada del SMB, partit anterior a la presentació dels equips de la nostra secció. 

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

imatge.jpg