PLOMS vs BF

CN REUS PLOMS – Manyaner Reus Blau

El primer partit de lliga.

Primer partit de lliga i primera victòria. Vam començar la lliga ben d’hora, ben d’hora a la difícil pista dels Ploms. Tot i que era aviat les noies van sortir ben despertes, i un cop més amb moltes ganes de pilota. Podríem dir que vam estar superiors però no ens vam relaxar en tot el partit! En atac, es veuen grans millores per part de les noves incorporacions de l’equip i molta solidaritat per part de les veteranes. Som molt explosives i ens agrada molt a totes fer cistella i és molt important, però també ho és que estem aprenent a aixecar el cap i jugar per passes. En defensa ens cal millorar i interioritzar que no hem d’anar a la pilota si no, buscar cadascú el seu.

Molt contenta del treball que fem als entrenaments!