SOM TOTES DE PRIMERA

SOM TOTES DE PRIMERA

El més d’agost va començar la tercera aventura a primera catalana.

L’equip tenia algun canvi i vam treballar per a planar-los.

Es va incorporar a l’equip Cris Jurado, jugadora de la base que ja es va estrenar a primera la temporada anterior, també es va fitxar Johanna López, Paula Verge i Paula Casajust, totes quatre han començat a treballar per adaptar-se al joc i a l’equip i per sumar. En poc temps es nota positivament la seva incorporació a l’equip.

El nostre sènior femení A porta fins ara set partits jugats amb un balanç de 4 partits guanyats i 3 perduts.

L’equip va millorant cada vegada més en el camp competitiu i el treball ens va portant una vegada més a poder ser un equip que plantegi dificultats al rival i que es faci valer.

Tot i així al segon entrenament de la pretemporada la nostra jugadora Sandra Torné va patir un greu lesió.

El dissabte 28 vam aprofitar el partit a casa amb el Escola Pia Àguiles per fer-nos aquesta foto i sorprendre a la nostra Sandra Torné amb una inciciativa de l’equip per animar-la a seguir treballant per recuperar-se de la seva lesió.

Sandra no afluixis, NO ESTÀS SOLA, la teva lliga també és la nostra i tot passa perquè no et desanimis, treballis, et recuperis i tornis a la pista amb força i convençuda de que ETS IMPORTANT per nosaltres.