Trobada del BF

Trobada Escoles Manyanet Reus

Vam tenir una diada molt activa ja que jugàvem tres partit, però a més a més, totes vam rodar amb els masculins a donar un cop de mà.

 El primer i el segon partit es van presentar molt semblants a l’últim torneig de La Salle. Sortim molt intenses, amb moltes ganes de lluitar el partit i sense grans complicacions. Ens cal no relaxar-nos, hem de defensar cadascú al seu ja, com els equips grans, deixarem d’anar a la pilota. Tot i que tenim moltes ganes, fallem cistelles sota l’anella per no tirar al quadrat!! Ens estem començant a sentir molt còmodes jugant partits contra femenins.

L’últim partit el vam jugar contra un Manyanet Les Corts molt, molt intens. Amb tantes ganes de pilota com nosaltres, vam competir amb tot el nostre cor contra un equip que ens va fer patir durant tot el partit. Les nostres forces ja fallaven després de tot el matí sense parar, però en aquests partits s’aprèn molt i hem d’agafar-lo com a referència per a millorar. Ja ens va bé jugar contra nens!

Molt bona feina, les 11 vam gaudir d’aquest joc que li dediquem tantes hores i que també ens esta ajudant a créixer i a superar-nos dia rere dia.