CB VALLS vs IMV

CB Valls 28 – 72 Manyanet Reus Verd

Tercer partit de la temporada de l’Infantil Masculí Verd a casa del CB Valls. Un partit que ha començat molt intens i igualat tant en atac com en defensa. Al Manyanet cada cistella ens ha costat molta feina aconseguir-la  i, en canvi, a l’equip local totes les anotacions venien de cistelles fàcils.

De mica en mica s’ha anat canviant la dinàmica i enfortint la defensa, fet que ha significat una diferencia de 15 punts a la mitja part. Amb un bon contraatac i una efectiva però millorable defensa, el Manyanet ha anat sentint-se cada vegada més còmode a la pista fins a aconseguir el resultat final de 28 a 72.

Un partit que no ha estat tant desigualat com marca el resultat final i que demostra a l’equip visitant que a base de treball s’aconsegueixen bons resultats.