AMB vs TERESIANES

AMB – Teresianes     

Primer partit de la temporada a casa de l’aleví masculí. Encara ens fa respecte la categoria però a poc a poc anem traient el caràcter que tenim.

Ens ha costat molt anotar el primer bàsquet i fins que no ho hem fet anàvem traient-nos la pilota de sobre.

Els primers tres quarts ens han passat per sobre però en cap moment em baixat els braços. Em continuat treballant i corrent.Em vist que si correm més que els altres i per davant de la pilota acabem tirant. Això ens ha portat que l’últim quart em competit quedant 9-12, aquest  és el camí que em de seguir.

Contenta de l’actitud de la banqueta estant pel partit i animant als companys.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

“Tengo la teoría de que si das el 100% todo el tiempo, de alguna manera las cosas funcionarán al final”. Larry Bird.

foto amb