CMG vs ALCANAR

CMG 106 – 55 ALCANAR

El Cadet del Manyanet venç amb solvència a l’Alcanar gràcies a un gran encert des de línia de 6,25, fent un total de 13 triples. Els locals començaven el partit amb un gran ritme de joc i amb molta intensitat però sent molt erràtics sota cistella i a mitja distància. En el segon quart l’equip començava a estar una mica més relaxat i les cistelles fàcils eren punts en el marcador, marxant al descans 54-20. En la segona part, l’equip visitant plantejava una defensa zonal molt tancada o els de Reus la trencaven a base de triple. Hem de felicitar al cadet masculí groc del Manyanet que ha mostrat una gran actitud en tot el partit. També l’equip ha felicitat a Colom que ha aconseguit anotar 40 punts en el partit de la jornada 4 de la segona fase.

5-6-7 MA-NYA-NET!!