Temporada brillant del AM

9.AM6
Gran temporada dels nostres ALEVINS masculins aconseguint una medalla de bronze a les olimpíades i un molt meritori segon i tercer lloc a la lliga comarcal. A més a més, hem competit de manera excel·lent contra els millors equips de la província en la lliga federada.

Degut que enguany érem 25 jugadors, i perquè tots poguessin jugar molta estona, aquests cracks han hagut de doblar partits molts caps de setmana, calia jugar 3 partits en dos dies. Des d’aquí reconèixer i agrair l’esforç de tots, pares i jugadors. Sense vosaltres aquesta dinàmica no hagués estat possible.

L’objectiu de la temporada era aconseguir que cada jugador guanyés protagonisme en el joc i creixés com a jugador i com a persona, estic convençut que aquest objectiu l’hem assolit sobradament. Tot això amb esforç, dedicació i molt de treball.

Enguany finalitza la meva etapa amb els nois de 6è, però només com a entrenador!!! ara que baixeu al pis de l’Eso, ens veurem més sovint a classe. Espero que em seguiu veient com el David i no com el “profe de mates”. Sigueu tan lluitadors, com sempre heu demostrat a les pistes, i segur que l’Eso estarà “xupada”.

8.AM5Als petits, encara m’haureu d’aguantar un any més. Enguany heu competit de manera excel·lent amb nois més grans que vosaltres, continueu en aquesta línia i el curs vinent recollireu els fruits que aquesta temporada heu sembrat.

Que sapigueu que ha estat molt divertit compartir amb tots vosaltres un munt d’hores. Espero haver-vos encomanat la passió que sento per aquest esport!!

Una abraçada a tots!

5,6,7 Manyanet!!!