Temporada històrica del SFA

UnknownL’Agost del 2015 la primera temporada del Manyanet Reus a 1a Catalana Femenina es va començar a escriure amb força il.lusió. Dues incorporacions: Laia Adserà i Cristina Tarín completaven un equip amb Maria Marsal, Anaïs Pérez, Júlia Nualar, Mireia Busquets, Marta Besora, Anna López, Núria Bultó, Andrea Ardid, Marina Ribas, entrenat per Xavi Moncusí, Damian Scalottini i Joan Marc Jurado.

Les 11 vam començar la gran marató que suposa una temporada en una competició difícil on les 6 últimes places de la classificació baixen o promocionen per evitar-ho.

Ha estat un camí amb un final feliç. Hem fet história i hem aconseguit una meritória 8a posició que assegura la permanència amb 14 partits guanyats dels 30 que hem competit.

A primera vista és difícil valorar el mérit del treball de l’equip. Però una temporada és molt llarga, passen moltes i moltes coses, i es dónen moltes situacions. El mérit és que l’equip ha estat capaç de saber assumir i utilitzar totes les circumstàncies per seguir creixent i treballant fent una bona primera volta i una  gran segona volta.

Vam arribar a Nadal amb tres lesions greus que s’han trobat a faltar. Lluny d’enfonsar-nos hem seguit doblant esforços. L’estructura i treball del club ha premés disposar i descobrir aportacions dels equips inferiors amb la participació de: Sandra Torné, Marta Jurado, Júlia Cervera, Cristina Jurado, Alba Bonet, Ariadna Ferraté. Que han fet una aportació positiva i important.

A mig segon trimestre el nostre segon entrenador i preparador físic va haver de deixar el grup i Joan Marc Jurado i Miquel Mallafré van agafar el relleu per seguir sumant. 

“L’èxit no és només del que queda primer”

Crec que aquest éxit cal atribuir-lo i agraïr-lo al treball de totes les persones que he anomenat en aquest escrit.

Vam acabar la temporada anterior a 2a amb un “show must go on” i hem continuat disfrutant de ser competitives a 1a, només hem queda felicitar tot l’equip, felicitar el club, junta, coordinació, els que ens han anima’t des de la grada… per fer-nos les coses més fàcils i gràcies,…

Unknown1GRÀCIES per poder formar part d’aquest viatge.

GRÀCIES per saber digerir les derrotes. No és juga només per guanyar.

GRÀCIES per la suma de voluntats que ens ha permés participar del que s’ha construït.

GRÀCIES per motivar-me amb la vostra actitud.

GRÀCIES PER LA TEMPORADA EQUIP