Morell vs SFA

Victòria per sorpresa!CB MORELL 56-62 SFA

Dissabte vam donar una sorpresa en la taula de classificació. Vam jugar contra el CB Morell. Un equip on a l’anada ja ens va superar a casa el mateix dia de la presentació. Llavors vam perdre de 15 punts (49-64), després d’un fatídic tercer període. 

Aquesta vegada vam anar sumant període a període. Treballant molt a partir de la defensa, sent agressives i tancant bé les penetracions a cistella. Vam defensar molt bé des de la primera línia de sacada del fons contrari. Tancar-nos bé i sortint a puntejar el tir exterior ens va anar molt bé. Tot i això, encara ens cal millorar un pèl millor la defensa. 

A més, vam tenir un molt bon encert del tir exterior, sobretot des dels 6,75 metres. Vam lluitar molt els rebots, tant defensius com ofensius.

Llàstima de les últimes dues pilotes perdudes cap al final del quart període, podríem haver ampliat la diferència del marcador. Malgrat tot, estàvem molt cansades i vam fer molt bona feina. Cal seguir treballant, aquest dissabte rebem al Cornellà a casa, on a l’anada vam perdre només de 7 punts.
5, 6,7 MA-NYA-NET !!!